
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce au thon
- 300 g d'huile de tournesol
- 80 g de thon à l'huile en boîte égoutté
- 10 g de câpres au vinaigre, marinés et un peu pour décorer
- 3 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de jus de citron
- 2 pincées de sel au goût
Cuisson du veau
- 1 noix de veau (800-1000 g)
- 1 c. à café le sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- 1000 g d'eau pour la cuisson à la vapeur
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 675 kcal / 2814 kJ
- Protein
- 38.07 g
- Tuk
- 58.1 g
- Sacharidy
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1hod. 20min
Fougasse aux olives
2hod. 20min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40min
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3hod.
Sauce Hollandaise
15min
Chutney de canneberge au romarin
45min
Steak tartare
30min
Gaspacho
1hod. 15min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Beurre aux herbes
5min
Mousse au thon
10min
Velouté orange-courge
35min