Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Macaronis du chalet
45 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Saumon sur chou pointu à la crème, accompagné de pommes de terre persillées
1 godz. 10 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Riz Casimir
45 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Pain paysan
3h
Papet vaudois
55 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min