Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Zweigchen frischer Koriander, nur Blätter
- 4 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebel (1 Zwiebel), in Hälften
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Zimt
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
2
Prisen Safranpulver
nebo ½ TL Safranfäden -
¼
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
nebo ¼ TL Paprika edelsüss - 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
800
g Rinderoberschale, in Würfeln (3 cm)
nebo 800 g Rumpsteak vom Rind, in Würfeln (3 cm) -
1 - 2
EL Gemüsebouillon, nach Belieben
nebo 1 - 2 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 2 TL Weissmehl
- ½ TL Salz, feinkörnig
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
300
g Perlencouscous
nebo 300 g Couscous, mittelfein - 900 g Wasser
- 180 g Karotten, in Stücken (1-2 cm)
- 220 g Weissrübe, in Stücken (1-2 cm)
- 250 g Zucchetti, in Stücken (1-2 cm)
- 100 g Rosinen, alle Sorten
- 240 g weisse Kichererbsen, aus der Dose, gespült und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40min
Poulet-Birnen-Pie
2 godz. 40 min
Peking Chicken
45min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50min
Lammragout
1h 45 min
Rindsvoressen
1óra 50p