Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- ½ Knoblauchzehe (volitelně)
- 80 g Zwiebeln, gehackt
- 70 g natives Olivenöl extra
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, aus der Dose oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
- 400 g grüne Bohnen, frisch, gewaschen
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Speck
40 min
Zucchettibeilage
30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Knoblauch-Champignons
20 min
Gemüseeintopf
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 min
Kartoffelsalat Badische Art
6h
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min