
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g pflanzliches Öl
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gemüsebouillon - 2 Dosen geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Zucker
- 40 g Rahm (aus Kuhmilch hergestellt)
- 8 Scheiben Salami (100 g), in Streifen
- ½ - 1 TL Majoran, frisch
- 200 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 364 kcal / 1525 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.8 g