Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g pflanzliches Öl
- 30 g Tomatenpurée
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gemüsebouillon - 2 Dosen geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Zucker
- 40 g Rahm (aus Kuhmilch hergestellt)
- 8 Scheiben Salami (100 g), in Streifen
- ½ - 1 TL Majoran, frisch
- 200 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1525 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikumpesto
10 Min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25 min
Kartoffelpüree
45min
Reibekuchen
45min
Kürbissuppe
35min
Sauce Hollandaise
15min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Tomatencremesuppe
35min
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min