
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 40 g Butter in Stücken
- 450 - 500 g Pilze, frisch (z.B. Steinpilze, Eierschwämme, Champignons,...), geviertelt
- 1 EL Weizenmehl
- 2 TL Paprikapulver edelsüss
-
1
EL Paprikapulver geräuchert
nebo 1 EL Paprika rosenscharf - 600 g Wasser
- 300 g Milch
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Tomatenpüree
- 15 - 20 g Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 180 g Sauerrahm
- 10 g Dill, frisch nur Blätter, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 280.4 kcal / 1173.3 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 20.4 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 376.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Slushy
10min
Minestrone mit Kichererbsen
40min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Butter Chicken
50min
Mapo-Tofu
20min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30min
Linsen- und Bohnensuppe
40min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min