Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Artischocken
- 1 Zitrone
- 1 Bund frische Petersilie, Blätter abgezupft
- ½ - 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Salz
- 40 g natives Olivenöl extra
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel
nebo 1 gestr. TL Gemüsebouillon, selbstgemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Alternativní recepty
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Glasierte Karotten mit Honig
1 Std. 20 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Couscous-Salat
50min
Minestrone mit Seidentofu
35min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std. 20 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min