Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Peperoni, gemischt, in Stücken
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel - 50 g Schinkenwürfel (volitelně)
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rahm
- 100 g Milch
- 300 g Fischfilet, mit oder ohne Haut, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 3 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1491 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30 Min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Spinat-Linsensuppe
50 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min