Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 Std.
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Orangenrolle
30min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Zitronenpoulet
50min
Pastasalat mit Gemüse
1h
Blumenkohl-Couscous
10min
Tomatensuppe mit Quark
25min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Schoggi-Pudding
1h 30min