Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 λεπτ.
Currybohnen mit Reis
40 λεπτ.
Nasi goreng
50 Min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Gemüseeintopf
45min
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Leichter Apple-Pie
45min