Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 20 g Shiitakepilze, getrocknet, in heissem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 30 g Black Fungus Pilze, getrocknet, in heissem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 90 g Tomaten, geviertelt
- 50 g braune Kräuterseitlinge, frisch
- 50 g Enokitake-Pilze, frisch
- 20 g Olivenöl
- 10 g Sojasauce
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 250 g Chinesische Weizennudeln
- 1 TL Salz
- 50 g Kefen
- 30 g Yuba (Tofuhaut), getrocknet, in dicken Scheiben
- 30 g Staudensellerie, in Scheiben (1 cm)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Essig
- 20 g Koriander, frisch, fein gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35 min.
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Dumplings
45 min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Couscous-Salat
50 min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1 godz. 30 min
Spinat-Linsensuppe
50 min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min