Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crevettes crues non décortiquées, la tête et la carapace, réserver la chair
- 1 poireau, en rondelles (3 cm)
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g d'eau
- 150 g de l'os central de la lotte de mer
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.45 g
- Sacharidy
- 5.55 g
- Tuk
- 26.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce tomate
40 min
Flammekuche aux pommes de terre
1h 30min
Viande hachée
35min
Sauce tomate pour tous les jours
30 min
Rissoler 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Sauce tomates à l'espagnole
25min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Sauce à pizza
35min
Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika
1h 10min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5min
Mayonnaise à l'avocat
15min