
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts to garnish
- fresh parsley leaves chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kcal / 4000 kJ
- Protein
- 64 g
- Tuk
- 71.6 g
- Sacharidy
- 13.9 g
Alternativní recepty
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Arabian ice cream
10hod. 25min
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min
Salmon kabsa
35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1hod. 25min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Žádné hodnocení
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min
Samke harra
35min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min