Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g onions, cut into quarters
- 1000 g white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)
- 5 - 7 tsp salt
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 300 g onions, cut into halves
- 90 g sunflower oil
- 700 g water
- ½ tsp ground cumin
- 180 g tahini paste
- 1 tbsp vinegar
- 200 g bitter orange juice (see tip)
- toasted pine nuts, to garnish
- fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4000 kJ / 956 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 71.6 g
Alternativní recepty
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Baked falafel kofta
Keine Bewertungen
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Chicken moghrabieh
1h 25 min
Samke harra
35 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min