
Zařízení & příslušenství
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
Příprava 10min
Celkový 2hod. 40min
6 portions
Suroviny
-
dried lentils (weighed before soaking)300 g
-
onion cut into quarters150 g
-
peppers (red or green), cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil (plus a little extra to season)60 g
-
vegetable mixture, frozen750 g
-
eggs (whole, wrapped in cling film)3
-
pork tenderloins (350-400 g per steak)2
-
beef extract2 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
sweet paprika powder1 ½ tsp
-
mixed dried herbs (oregano, thyme, rosemary, etc.)1 tsp
-
liquid caramel½ tsp
-
lemon juice10 g
-
chorizo cut in slices80 g
-
Serrano ham cut in cubes100 g
-
bay leaf, dried1
-
salt1 tsp
-
water700 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
546 kcal /
2282 kJ
Protein
40.3 g
Tuk
22.85 g
Sacharidy
44.35 g
Vláknina
10.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mediterranean Cuisine
67 recept
Švýcarsko
Švýcarsko