Zařízení & příslušenství
Chicken moghrabieh
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil2 tbsp
-
ground caraway3 tsp
-
ground cinnamon3 tsp
-
chicken meat, skinless and boneless cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1250 g
-
salt2 tsp
-
pepper, freshly ground1 tsp
-
butter70 g
-
dried chickpeas soaked (for at least 12 hours) and drained250 g
-
pearl onions300 g
-
frozen moghrabieh couscous (pearl couscous), defrosted1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
42.5 g
Kalorie
2234 kJ /
534 kcal
Tuk
19.3 g
Sacharidy
47.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Okra and meat stew (bamia)
1hod.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.