Zařízení & příslušenství
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
294.6 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pink with Purpose
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min.
Lentil Salad
35min.
Green Goddess Salad
10min.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1hod. 5min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Chunky Guacamole
10min.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1hod. 30min.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1hod. 35min.
Kale Meat(less) Balls
30min.
Creamy courgette soup
25min.
Spinach and Parmesan Soup
45min.