Zařízení & příslušenství
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
294.6 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pink with Purpose
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Kale Meat(less) Balls
30min
Korean Ramen with Tofu
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Baba Ganoush
1h
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Spring Garden Minestrone Soup
50min