Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Moutarde au piment rouge et miel
Žádné hodnocení
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Dacquoise praliné au chocolat
1 godz. 5 min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Tourte aux poires
9h
Quiche salami-fromage
2h 10min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Tranche de caramel salé
2h 40min
Croissants au chocolat
Žádné hodnocení