Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat léger
2 godz. 15 min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1 godz. 35 min
Pizza au saumon fumé
1u.
Lasagnes classiques
2h
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5min
Quiche aux 4 fromages
45min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1 godz. 30 min