Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 1 œuf
La crème chocolat-citron
- 200 g de lait entier
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- le zeste de citron, d'un ½ citron
- 100 g de jus de citron
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3263 kJ / 782 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Madeleines au chocolat
30min
Pâte brisée
2h 5min
Gâteau choco-coco
40min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Forêt noire
2h 30 min
Gâteau au chocolat léger
2h 15min
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h