Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace
- 10 g de cacao en poudre, non sucré
- 80 g de blancs d'œufs
- 100 de sucre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
- 20 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 242 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Pâte de base pour pain
24j 30 menit
Crème pâtissière
15 min
Forêt noire
2j 30 menit
Tarte au chocolat au lait et fraises
4 godz. 45 min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30min
Mini-Donuts
2h 45min
Cupcakes framboise-coco
2 Std. 20 Min
Mini focacce fantaisie
2 godz. 5 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tarte meringuée au citron
2j 30 menit