Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6 godz. 15 min
Madeleines au chocolat
30 min
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Éclairs au chocolat
1 godz. 15 min
Sablés au chocolat
1 godz. 30 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 30 min
Brocéliande
Žádné hodnocení
Soupe au potiron
35min
Riz jaune au poulet
40 min
Gâteau à la crème
45 min