Gâteau au chocolat léger

Gâteau au chocolat léger

3.0 2 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 15min.
20 portions

Suroviny

La ganache au chocolat au lait
  • 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 75 g de crème, 35 % de m.g.
  • 130 g de chocolat au lait en morceaux
  • 50 g de sucre
Le biscuit
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 90 g de chocolat noir en morceaux
  • 40 g de chocolat au lait sans sucre, en morceaux
  • 20 g beurre, non salé (du lait de vache)
  • 500 g d'eau
La finition
  • copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3 g
Kalorie 507 kJ / 121 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...