Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte brisée
2u. 5min
Moelleux au chocolat
45 min
Éclairs au chocolat
1h 15 min
Sablés au chocolat
1h 30min
Meringues de l'Emmental
2j 15 menit
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Žádné hodnocení
Brownies
45 min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Bûche de Noël
2u. 45min
Poulet citron
50 min