Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Pizza au saumon fumé
1 Std.
Lasagnes classiques
2 Std.
Brownies
45 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Crème au chocolat
3hod. 15min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1 Std. 40 Min
Gâteau au yogourt
1 Std. 40 Min
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min