Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 de sucre
- 1 pincée de sel
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de poudre à lever, (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en conserve (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace
- 50 g de kirsch, (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3748 kJ / 897 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Bûche de Noël
2h 45min
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Lasagnes classiques
2 Std.
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.