Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weizenkörner
- 330 g Bier
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
- 2 EL Haferflocken und etwas mehr zum Bestreuen
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 308 kJ / 74 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Graubrot
2 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Joghurtbrot
2 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Bierbrot
2 Std.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min