Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Buttermilch
- 350 g Roggenmehl Type 997
- 150 g Weizenmehl Type 405
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Salz
- ½ TL Brotgewürz
- 1 EL Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 306 kJ / 73 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Sesambrot
2h
Dunkles Landbrot
4h
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Bierbrot
2h
Roggenmischbrot
1h 15min
Fitnessbrot
1h 45min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Graubrot
2h
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min