Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten der Backform
- Haferflocken zum Ausstreuen der Backform
- 500 g Dinkelkörner
- 370 g Buttermilch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Honig
- 250 g gemischte Samen, z.B. Sesam, Kürbiskerne, Leinsamen, Walnüsse, Sonnenblumenkerne
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 468 kJ / 112 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Joghurtbrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Leinsamenbrot
1h 30min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Sesambrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dinkel-Möhren-Brot
1 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2h 20min