Zařízení & příslušenství
Dinkel-Buttermilch-Brot
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
30 Scheiben
Suroviny
-
Butter zum Einfetten der Backform
-
Haferflocken zum Ausstreuen der Backform
-
Dinkelkörner500 g
-
Buttermilch370 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Honig1 TL
-
gemischte Samen z.B. Sesam, Kürbiskerne, Leinsamen, Walnüsse, Sonnenblumenkerne250 g
-
Salz2 TL
-
Backmalz (optional)1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
6 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Dunkles Landbrot
3hod.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Joghurtbrot
2hod.
Sesambrot
2hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min.
Dinkel-Möhren-Brot
1hod. 40min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Nuss-Buttermilch-Brot
2hod.
Vollwertbrot
2hod. 20min.