Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 200 g Weizenmehl, Type 405
- 400 g Roggenmehl, Type 1150
- 2 Pck. Sauerteig, flüssig (à 75 g), z.B. von Seitenbacher
- 2 ½ TL Salz
- 10 g Honig
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 35 g Leinsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 644 kJ / 154 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Sesambrot
2 godz.
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Körnerbrot
1h 40min
Dunkles Landbrot
3h
Vollwertbrot
2h 20min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1h 10min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 godz. 30 min