Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glassa al cioccolato
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 90 g di acqua
- 110 g di zucchero
- 65 g di panna con il 30% di grassi
- 35 g di cacao in polvere
Lo sciroppo al caffè
- 300 g di caffè
- 150 g di zucchero
- 10 g di caffè solubile
L'impasto per il biscotto
- 4 uovo intere
- 4 tuorli d'uovo
- 220 g di mandorle tritate
- 275 g di zucchero
- 4 albumi d'uovo
- 100 g di farina
La ganache al cioccolato
- 170 g di cioccolato fondente, 70% di cacao
- 40 g di panna con il 30% di grassi
- 120 g di latte intero
- 20 g di burro
La crema al caffè
- 350 g di latte intero
- 10 g di caffè solubile
- 40 g di maizena
- 80 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 175 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini di San Gallo
26h 30min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Lasagne al forno
2u. 30min
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Crema al sidro dolce
Žádné hodnocení
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Sfoglia di pere e cioccolato
Žádné hodnocení
Succo disintossicante
Žádné hodnocení
Mini-donuts
2 Std. 45 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Pizza ai quattro formaggi
Žádné hodnocení
Salsa per pizza
35 min