
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro, non salato a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia fatto in casa o comprato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 257 kcal / 1075 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al burro
5 Min
Panna montata
10 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Panna montata
10 Min
Salsa al caramello
1 Std. 30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 Std. 40 Min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Rotolo al limone
3 Std.
Cheesecake alle fragole
2 Std. 50 Min
Crema pasticcera
15 Min
Purea di patate
45 Min