Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe
1hod. 15min
Pane ripieno Margherita
3h 15 min
Pasta all'uovo
1h
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40min
Lasagne
2hod.
Gnocchi di patate
1hod. 15min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Bibita ACE
10min
Brezel (Cialde croccanti)
2h 30min
Mini maddalene al cioccolato
Žádné hodnocení
Muesli croccante
2hod.
Macarons al caramello
1h 50min