Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburger alla messicana
4 godz. 25 min
Focaccia con pomodori
40 Min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Zucchero a velo
5 min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14 Std.
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Lasagne classiche
2 godz.
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 godz.
Lasagne
2 godz.