Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Churros
1h 15 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
French Dressing
15min
Vol-au-vent con polpettine piselli e carote
Žádné hodnocení
Babà napoletano
2u. 40min
Burro alle erbe
5 min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 Std. 45 Min
Gnocchi di patate
1h 15 min
Sorbetto al gusto piña colada
30min
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15 min
Torta di Linz
Žádné hodnocení