Pan brioche

Pan brioche

2.2 6 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 9hod. 30min
16 fette

Suroviny

  • di latte
    20 g
  • di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • di farina per pane un po' di più per l'impollinazione
    350 g
  • uova
    4
  • di zucchero
    60 - 100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi, un po' di più per ungere
    170 g
  • tuorlo d'uovo sbattuto, per spennellare
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Protein 5 g
Tuk 11 g
Sacharidy 20 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...