Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Pan Brioche
5h
Gelato al rabarbaro
36h 25 min
Pan Brioche
8u.
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1h
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Žádné hodnocení
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Torta salata con pollo e pere
Žádné hodnocení
Pane al vino rosso e noci
15h 30min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Sugo alla bolognese vegano
40 min
panini al latte
2u. 5min