
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina per pane un po' di più per l'impollinazione
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi, un po' di più per ungere
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento allo yogurt
5min
Pan Brioche
5hod.
Pasta choux
2hod.
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Žádné hodnocení
Semifreddo nocciolato
Žádné hodnocení
Bagel con salmone affumicato e rucola
2hod.
Torta tripla al cioccolato
3hod.
Crema inglese
15min
Pasta brisée
10min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pan Brioche
8hod.