Pan brioche

Pan brioche

2.2 6 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 9hod. 30min.
16 fette

Suroviny

  • 20 g di latte
  • 20 g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 350 g di farina per pane un po' di più per l'impollinazione
  • 4 uova
  • 60 - 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 170 g di burro a pezzi, un po' di più per ungere
  • 1 tuorlo d'uovo sbattuto, per spennellare

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...