Zařízení & příslušenství
經典菠蘿麵包
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
8 塊
Suroviny
菠蘿皮
-
奶油 室溫軟化60 克
-
糖40 克
-
蛋 打散½ 顆
-
低筋麵粉 過篩120 克
麵糰
-
牛奶180 克
-
蛋1 顆
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖40 克
-
高筋麵粉 過篩,需多備一些灑粉用270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油 室溫軟化30 克
-
蛋 打散½ 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
8.5 g
Kalorie
1456.2 kJ /
348.5 kcal
Tuk
12.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan