
Zařízení & příslušenství
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Příprava 45min
Celkový 1hod. 35min
4 porce
Suroviny
Batbout placky
-
vody320 gramů
-
cukru2 polévkové lžíce
-
čerstvého droždí20 gramů
-
olivového oleje10 gramů
-
hladké mouky250 gramů
-
celozrnné pšeničné mouky80 gramů
-
krupice240 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
olivový olej na vymazání
Jehněčí kuličky
-
olivový olej na vymazání
-
stroužky česneku4
-
čerstvé máty pouze listy, dle chuti5 - 6 snítek
-
jehněčího masa, bez kostí a šlach, na kostičky (2 cm)600 gramů
-
pálivé papriky2 ½ čajové lžičky
-
mletého kmínu2 čajové lžičky
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého kajenského pepře1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
-
petržele, čerstvé pouze listy, dle chuti6 - 7 snítek
-
sekaných rajčat, sterilovaných600 gramů
-
vody200 gramů
-
slunečnicového oleje20 gramů
-
olivový olej pro vymazání
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
1018 kcal /
4263 kJ
Protein
46 g
Tuk
41 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
11 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Maroko
10 recept
Česká republika
Česká republika