Kompatibilní verze
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů kávových zrn
- 30 gramů staršího chleba
- ½ čajové lžičky papriky, mleté
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 200 gramů brambor, na kousky (2 cm)
- 350 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
- 700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
- 3 špetky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 4 polévkové lžíce oleje na smažení
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7757 kJ / 1854 kcal
- Protein
- 156.8 g
- Sacharidy
- 100.3 g
- Tuk
- 90.8 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 18.3 g
- Sodík
- 2237.4 mg
Alternativní recepty
Krémová kuřecí polévka
45 min
Rychlá rajčatová omáčka
5 min
Boršč aneb červená polévka
1 godz. 15 min
Špaldový salát
20 min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 dk
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 dk
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3sa 15 dk
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Křupavá sekaná
1 godz.