Zařízení & příslušenství
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů kávových zrn
-
30 gramů staršího chleba
-
½ čajové lžičky papriky, mleté
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
60 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
-
200 gramů brambor na kousky (2 cm)
-
350 gramů vody
-
1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
-
700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
-
3 špetky soli
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
4 polévkové lžíce oleje na smažení
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2237.4 mg
Protein
156.8 g
Kalorie
7757 kJ /
1854 kcal
Tuk
90.8 g
Vláknina
18.3 g
Nasycený tuk
17.7 g
Sacharidy
100.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
KÁVOVÉ POTĚŠENÍ naslano i nasladko
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2hod.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1hod. 10min.
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Houbovo-smetanová omáčka
30min.