Kompatibilní verze
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů kávových zrn
- 30 gramů staršího chleba
- ½ čajové lžičky papriky, mleté
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 200 gramů brambor, na kousky (2 cm)
- 350 gramů vody
- 1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
- 700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
- 3 špetky soli
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 4 polévkové lžíce oleje na smažení
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7757 kJ / 1854 kcal
- Protein
- 156.8 g
- Sacharidy
- 100.3 g
- Tuk
- 90.8 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 18.3 g
- Sodík
- 2237.4 mg
Alternativní recepty
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1h 10min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1h 5 min
Snídaně s lososem a avokádem
20 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 Std. 45 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h