Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce

Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce

4.5 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 10 gramů kávových zrn
  • 30 gramů staršího chleba
  • ½ čajové lžičky papriky, mleté
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 60 gramů šalotky
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů másla
  • 10 gramů olivového oleje
  • 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
  • 200 gramů brambor na kousky (2 cm)
  • 350 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
  • 700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky pepře černého, mletého
  • 4 polévkové lžíce oleje na smažení
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porce

Sodík 2237.4 mg
Protein 156.8 g
Kalorie 7757 kJ / 1854 kcal
Tuk 90.8 g
Vláknina 18.3 g
Nasycený tuk 17.7 g
Sacharidy 100.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...