Zařízení & příslušenství
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
10 gramů kávových zrn
-
30 gramů staršího chleba
-
½ čajové lžičky papriky, mleté
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
60 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
200 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
-
200 gramů brambor na kousky (2 cm)
-
350 gramů vody
-
1 čajová lžička zeleninového vývaru v prášku
-
700 gramů candáta, filetů, s kůží (3–4 filety)
-
3 špetky soli
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
4 polévkové lžíce oleje na smažení
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2237.4 mg
Protein
156.8 g
Kalorie
7757 kJ /
1854 kcal
Tuk
90.8 g
Vláknina
18.3 g
Nasycený tuk
17.7 g
Sacharidy
100.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
KÁVOVÉ POTĚŠENÍ naslano i nasladko
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Hříbkové rizoto
35min.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1hod.
Char siu marináda
10min.
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
1hod. 20min.