
Zařízení & příslušenství
Mexické fazole s krustou z polenty
Příprava 20min
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
stroužky česneku2
-
cibule napůl225 gramů
-
papriky (ca. 700 g),na proužky4
-
oleje20 gramů
-
rajčat, bez slupky (250 g)1 konzerva
-
kukuřice, sterilovaná (285 g)1
-
vlašských fazolí (250 g)1 konzerva
-
mletého kajenského pepře½ čajové lžičky
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
škrobu40 gramů
-
vody30 gramů
-
koriandru, čerstvého nasekaného2 polévkové lžíce
Polentová krusta
-
sýru gouda na kousky200 gramů
-
polenty250 gramů
-
hladké mouky25 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva1 balíček
-
soli½ čajové lžičky
-
zeleninového bujónu1 kostka
-
vejce2
-
mléka200 gramů
-
oleje20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
555 kcal /
2330 kJ
Protein
23 g
Tuk
23 g
Sacharidy
63 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Je nás hodně!
10 recept
Česká republika
Česká republika