Mexické fazole s krustou z polenty

Mexické fazole s krustou z polenty

3.8 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
6 porcí

Suroviny

  • stroužky česneku
    2
  • cibule napůl
    225 gramů
  • papriky (ca. 700 g),na proužky
    4
  • oleje
    20 gramů
  • rajčat, bez slupky (250 g)
    1 konzerva
  • kukuřice, sterilovaná (285 g)
    1
  • vlašských fazolí (250 g)
    1 konzerva
  • mletého kajenského pepře
    ½ čajové lžičky
  • soli
    1 čajová lžička
  • mletého černého pepře
    ½ čajové lžičky
  • škrobu
    40 gramů
  • vody
    30 gramů
  • koriandru, čerstvého nasekaného
    2 polévkové lžíce
Polentová krusta
  • sýru gouda na kousky
    200 gramů
  • polenty
    250 gramů
  • hladké mouky
    25 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    1 balíček
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • zeleninového bujónu
    1 kostka
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • vejce
    2
  • mléka
    200 gramů
  • oleje
    20 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 555 kcal / 2330 kJ
Protein 23 g
Tuk 23 g
Sacharidy 63 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...