Mexické fazole s krustou z polenty
TM6 TM5 TM31

Mexické fazole s krustou z polenty

3.8 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 2 stroužky česneku
  • 225 gramů cibule napůl
  • 4 papriky (ca. 700 g),na proužky
  • 20 gramů oleje
  • 1 konzerva rajčat, bez slupky (250 g)
  • 1 kukuřice, sterilovaná (285 g)
  • 1 konzerva vlašských fazolí (250 g)
  • ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 40 gramů škrobu
  • 30 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého nasekaného

Polentová krusta

  • 200 gramů sýru gouda na kousky
  • 250 gramů polenty
  • 25 gramů hladké mouky
  • 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 kostka zeleninového bujónu
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 2 vejce
  • 200 gramů mléka
  • 20 gramů oleje

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
555 kcal / 2330 kJ
Protein
23 g
Tuk
23 g
Sacharidy
63 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty