
Zařízení & příslušenství
Mexické fazole s krustou z polenty
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
225 gramů cibule napůl
-
4 papriky (ca. 700 g),na proužky
-
20 gramů oleje
-
1 konzerva rajčat, bez slupky (250 g)
-
1 kukuřice, sterilovaná (285 g)
-
1 konzerva vlašských fazolí (250 g)
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
40 gramů škrobu
-
30 gramů vody
-
2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého nasekaného
Polentová krusta
-
200 gramů sýru gouda na kousky
-
250 gramů polenty
-
25 gramů hladké mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky soli
-
1 kostka zeleninového bujónu
-
2 vejce
-
200 gramů mléka
-
20 gramů oleje
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
555 kcal /
2330 kJ
Protein
23 g
Tuk
23 g
Sacharidy
63 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Je nás hodně!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Palak Paneer
45min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1hod. 10min
Karibské kari
45min
Vegetariánská pizza
Žádné hodnocení
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Čočková sekaná
6hod. 20min