Mexické fazole s krustou z polenty

Mexické fazole s krustou z polenty

3.8 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porcí

Suroviny

  • 2 stroužky česneku
  • 225 gramů cibule napůl
  • 4 papriky (ca. 700 g),na proužky
  • 20 gramů oleje
  • 1 konzerva rajčat, bez slupky (250 g)
  • 1 kukuřice, sterilovaná (285 g)
  • 1 konzerva vlašských fazolí (250 g)
  • ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 40 gramů škrobu
  • 30 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce koriandru, čerstvého nasekaného
Polentová krusta
  • 200 gramů sýru goudy na kousky
  • 250 gramů polenty
  • 25 gramů hladká mouka
  • 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 kostka zeleninového bujónu
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 2 vejce
  • 200 gramů mléka
  • 20 gramů oleje

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 23 g
Kalorie 2330 kJ / 555 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...