Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 ½ - 2 cucharaditas de comino molido
- 1 cucharada de canela molida (y 1 cucharada más para espolvorear)
- 1 ½ - 2 cucharaditas de semillas de cilantro molidas
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 600 g de magrets de pato sin piel (en trozos de aprox. 3 cm)
- 150 g de orejones de albaricoque en cuartos
- 2 limones (la piel amarilla y el zumo)
- 80 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pollo
- 50 g de piñones tostados (y alguno más para decorar)
- 4 lámina masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- 1 cucharadita de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastela moruna
5h 30min
Almogrote
1u.
Zatar - Oriente Próximo
5min
Cuernos de gacela
1 godz. 30 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1u.
Tayín de dorada
1u.
Helado de azafrán y pistacho (kulfi)
12 godz. 30 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Cuscús marroquí
1u.
Ajoblanco
5min
Cuscús con pollo en salsa de ciruelas pasas
45min