Kompatibilní verze
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aceite de aceitunas negras
- 200 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
Reducción de balsámico
- 100 g de vinagre balsámico
- 10 g de azúcar moreno
Tomate confitado
- 400 g de tomate entero en conserva (bien escurrido)
- 50 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Panna cotta de mozzarella
- 3 hojas de gelatina
- 2 bolas de mozzarella escurrida (220-230 g)
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
Montaje
- 6 - 12 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2491 kJ / 596 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 54.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Manzanas rellenas de morcilla
40min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 Min
Flan de queso azul para dos
30 Min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 Std. 20 Min
Rollitos de berenjena con queso feta y tomates secos en aceite
40min
Crema de champiñones
20min
Compota de cebolla roja
2h 10min
Milhojas de salmón ahumado
3h 15min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min