Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 300 g de batatas (en dados de 1½- 2 cm)
- 50 g de queso cremoso
- 100 g de queso gallego Arzúa-Ulloa (en dados de 1½- 2 cm)
- 150 g de aguacate maduro (en dados de 1½- 2 cm)
- 15 - 20 g de pipas de calabaza
- 2 - 3 ramitas de albahaca fresca (las hojas troceadas con la mano)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x38 cm (500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1039 kJ / 249 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña fría de pisto y atún
9h
Pizza de invierno
9h
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30 min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Pizza rústica napolitana (parigina)
3h 45min
Lasaña de judías verdes, champiñones y huevo
1 Std. 20 Min
Moussaka de lentejas
2 Std. 20 Min
Arroz persa con habas y granada - Irán
1 godz. 5 min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1 godz.
Lasaña de soja a la florentina
1h 30min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50 min