Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharaditas de mantequilla
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 3 huevos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de leche
- 180 g de harina (y un poco más para el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 180 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 2 cucharadas de semillas de sésamo negro
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Protein
- 9.42 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 18.94 g
- Vláknina
- 1.24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Parmentier de setas
1h 10min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40min
Berenjenas a la parmesana
1h
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5h 40 min
Compota de cebolla roja
2h 10min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Moussaka griega
1 Std. 5 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45 Min