Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon

Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon

4.6 27 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 30min
12 rebanadas

Suroviny

  • de mantequilla
    2 cucharaditas
  • de tomates secos en aceite escurridos
    80 g
  • huevos
    3
  • de aceite de oliva
    90 g
  • de leche
    100 g
  • de harina (y un poco más para el molde)
    180 g
  • de levadura química en polvo (15 g)
    1 sobre
  • de queso gorgonzola en trozos
    180 g
  • de dados de beicon ahumado
    100 g
  • de semillas de sésamo negro
    2 cucharadas
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 259 kcal / 1082 kJ
Protein 9.42 g
Tuk 18.94 g
Sacharidy 13.1 g
Vláknina 1.24 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...