Kompatibilní verze
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patatas cocidas
- 500 g de agua
- 250 g de patatas peladas y en trozos
Espuma de remolacha
- 250 g de remolacha cocida
- ½ cucharadita de sal
- 2 claras de huevo
- 10 g de zumo de limón
Presentación
- 3 arenques en vinagre
- 3 pepinillos en vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Sacharidy
- 3.82 g
- Tuk
- 0.35 g
- Vláknina
- 0.99 g
Alternativní recepty
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Crema de ostras
20 Min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 Min
Crema suave de cebolla con sabayón de limón para dos
40 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25 Min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min