Zařízení & příslušenství
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porsiyon
Suroviny
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (volitelně)½ tk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsiyon
Protein
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
3.7 g
Sacharidy
11.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sotelenmiş Kabak
20 min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 35 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 godz. 30 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Ratatuy
40 min
İmam Bayıldı
1 godz.
Semizotu Yemeği
1 godz. 5 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min