Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ demet dereotu yaprağı
- 90 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 180 g yoğurt
- 1 yumurta
- 375 g un (siyez unu)
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tk mahlep
- 1 paket kabartma tozu
- 1 - 2 yumurta sarısı
- Nutriční hodnoty
- na 22 adet
- Kalorie
- 9236 kJ / 2206 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 260 g
- Tuk
- 96 g
- Vláknina
- 39 g
Alternativní recepty
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15 min
Güllaç
3h 25min
Kuru Meyveli Kek
2 Std. 30 Min
Portakallı Kurabiye
50 Min
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Žádné hodnocení
Cevizli Bursa Lokumu
3 Std. 5 Min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Karnabahar Pilavı
10 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Fırın Mücver
50 Min
Yoğurtlu Havuç
50 Min
Bol Elmalı Kek
2 Std. 30 Min