金平炒牛蒡

金平炒牛蒡

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 牛蒡 (約1條),去皮,切絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    30 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 清酒
    10 克
  • 5 克
  • 白芝麻
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.7 g
Kalorie 438.6 kJ / 104.9 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...