Zařízení & příslušenství
金平炒牛蒡
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
香油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
牛蒡 (約1條),去皮,切絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
日式醬油10 克
-
清酒10 克
-
糖5 克
-
白芝麻½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.7 g
Kalorie
438.6 kJ /
104.9 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan