金平炒牛蒡
TM5 TM6

金平炒牛蒡

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 20 克 香油
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 200 克 牛蒡 (約1條),去皮,切絲
  • 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • 10 克 日式醬油
  • 10 克 清酒
  • 5 克 糖
  • ½ 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
438.6 kJ / 104.9 kcal
Protein
1.7 g
Sacharidy
12.5 g
Tuk
6 g
Vláknina
2.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty