Zařízení & příslušenství
三色蛋
Příprava 10min.
Celkový 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
香油 少許
-
皮蛋 切塊(約1.5公分)3 顆
-
鹹蛋 切塊(約1.5公分)2 顆
-
蛋4 顆
-
米酒1 大匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
68.6 g
Kalorie
3445 kJ /
823 kcal
Tuk
56.7 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
7.07 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan