Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 片 海苔 (每片大小約10公分 x25公分)
- 20 克 麵粉 ,加入40克水調成麵粉糊
- 3 張 豆腐皮
- 240 克 豆包 ,切絲
- 500 克 水
- 10 克 薑
- 10 克 油
- 5 克 乾香菇 ,泡軟、切絲
- 20 克 熟竹筍 (真空包裝),切絲
- 35 克 紅蘿蔔 ,去皮、切絲
- 1 大匙 素蠔油
- 1 大匙 蕃茄醬
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 克 芹菜 ,取莖、切末
- 5 克 新鮮香菜 ,切小段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.55 g