炒蘿蔔乾
TM31 TM5 TM6

炒蘿蔔乾

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 蘿蔔乾, 沖洗,切塊(約3公分)
  • 50 克 乾香菇, 泡軟,對半切
  • 10 克 新鮮辣椒 (任何種類), 切段
  • 30 克 油
  • 20 克 冰糖粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
381 kJ / 91 kcal
Protein
1.428 g
Sacharidy
9.706 g
Tuk
5.639 g
Vláknina
4.093 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty