
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 克 水
- 200 克 豬肝 ,切片
- ½ 大匙 米酒
- 4 茶匙 醬油
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 白胡椒粉
- 2 茶匙 太白粉
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 10 克 薑 ,切絲
- 200 克 菠菜 ,切段,梗葉分開
- 1 顆 番茄 ,切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 344 kcal / 1430 kJ
- Protein
- 27.5 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 4.5 g