菠菜豬肝湯

菠菜豬肝湯

3.8 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 1900 克
  • 豬肝 切片
    200 克
  • 米酒
    ½ 大匙
  • 醬油
    4 茶匙
  • 1 ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 太白粉
    2 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 切絲
    10 克
  • 菠菜 切段,梗葉分開
    200 克
  • 番茄 切塊
    1 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27.5 g
Kalorie 1430 kJ / 344 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...