Zařízení & příslušenství
粉蒸肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
6 人份
Suroviny
蒸肉粉
-
短梗米 洗淨,用布吸乾水份150 克
粉蒸肉
-
帶皮五花肉 切片(厚約5公分)500 克
-
八角2 粒
-
乾辣椒 拍碎4 根
-
米酒1 茶匙
-
豆腐乳2 大匙
-
甜麵醬1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
水1000 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.2 g
Kalorie
1680 kJ /
401 kcal
Tuk
30 g
Sacharidy
23.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛肉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan