香酥排骨

香酥排骨

4.7 30 rating
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 40min.
4 片

Suroviny

  • 豬里肌肉 切4片(每片約0.5公分厚)
    300 克
  • 蒜頭 拍扁
    30 克
  • 切片
    5 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    50 克
  • 米酒
    50 克
  • 地瓜粉
    30 克
  • 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 16 g
Kalorie 999.2 kJ / 239 kcal
Tuk 10.8 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...