Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
烤豬排
- 300 克 梅花肉 ,切4片(厚約1公分)
- 1 顆 蛋黃 (約20克)
- 10 克 糖
- 30 克 醬油
- 10 克 米酒
- 60 克 地瓜粉
- 10 克 麵粉
- 油 ,少許
咖哩醬
- 15 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 400 克 水
- 200 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
- 65 克 日式咖哩塊 ,剝成小塊
組裝
- 1150 - 1250 克 水 (依煮的米量調整)
- 100 - 300 克 白米 (依享用人數調整),洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3284.1 kJ / 785.7 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Sacharidy
- 110.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 3.6 g