Zařízení & příslušenství
台式椒麻雞
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排600 克
-
醬油3 大匙
-
糖4 茶匙
-
米酒1 大匙
-
薑 切碎5 克
-
米醋15 克
-
烏醋10 克
-
水10 克
-
香油10 克
-
花椒粉1 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒20 克
-
高麗菜 切細絲100 克
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮香菜葉 略切10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.5 g
Kalorie
1821.6 kJ /
436.5 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
21.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan