Zařízení & příslušenství
豆豉芋頭雞
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
芋頭 去皮,,切塊(約1.5公分)250 克
-
去骨雞腿排 切塊(約4公分)500 克
-
水560 克
-
油15 克
-
蒜頭 去皮20 克
-
紅蔥頭 去皮20 克
-
乾辣椒 切段(約2公分)5 枝
-
豆豉 (乾),沖洗後瀝乾10 克
-
紹興酒15 克
-
蠔油35 克
-
糖20 克
-
醬油20 克
-
青蔥 切段(約3公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.7 g
Kalorie
1818.3 kJ /
435 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
芋罷不能的好滋味
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan