Zařízení & příslušenství
奶焗白菜
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蝦米10 克
-
米酒2 大匙
-
油20 克
-
蘑菇 切片70 克
-
煙燻培根 切小丁70 克
-
大白菜 切小段500 克
-
奶油 切塊40 克
-
麵粉 (任一筋性皆可)60 克
-
牛奶250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
起士 (比薩起士絲)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.2 g
Kalorie
1655 kJ /
395 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan