Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 薑, 切片
- 30 克 蔥, 蔥白切段,蔥綠切花
- 1 大匙 油
- 600 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約5公分)
- 20 克 乾香菇, 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切
- 20 克 蠔油
- 50 - 70 克 花雕酒, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 細白砂糖
- 1 根 新鮮辣椒, 去籽,切絲,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.5 g